Nyheter

God fortsättning

Hej, allesammans! Allt är bra med er? Hoppas att ni alla är friska och har en bra helg🎄🎁✨✨

Så, är det ganska länge sen sist inlägg vad? Jag var ständigt upptagen för mig själv. Om jag har även om små egentid, vågar jag att virka🤗💓

Jag kommer uppdatera mig senast ca två månader. Häromdagen har jag varit som en ensamföräldra mamma. Jag har tagit hand om mitt barn medan över 200 timmar i följd(Fastän barnet går självklart på förskolan)!! Det var faktiskt ingenting än föreställt mig. Jag trodde att det måste vara superjobbigt att ta hand om barn och samtidigt att städa eller laga mat och så vidare helt för mig själv men jag kände mig att det var som bara en dag😝✨ Nämligen är det lätt om jag förstår på det att jag har ingen som hjälper mig.

Andra deltade jag på min första begravning i Sverige för min kompis. Han gick bort plötsligt. Det finns en stor skillnad mellan japansk kremering och svensk begravning. Det är ju att svensk begravning är senare än japansk. Japansk kremering hållas efter fler dagar efter döden och svenska begravningar hållas efter cirka tre tills fyra veckor.

Ärligt talat, var det längesen för mig att delta på begravning. Jag har tänkt att jag inte behöver näsdukar men det var behov. Min snälla vän delade upp näsduken för min skull😭. Även om håller man tillbaka tårarna, kommer det ut ur näsan och till slut har jag gråtit mycket för att se nån som torkar tårarna och höra ett sorgligt ljud i gravkapellet. Och det var inte lätt att spela musik när man är ledsen.

Tiden går så fort. Snart är det dags för ett nytt år ju🎍🎍God fortsättning 💙💛 Vi hörs 👋

Hej! och varmt välkommen till min blogg! Jag är från Japan och bor i Sverige. Just nu brinner jag för träning svenska språket och hälsa!

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です