Vardag

“Bus eller godis!”

Hej allesammans! Det blir kallare och kallare eller? Hoppas att alla är friska 💐🍃🍂

Förresten älskar jag blommor 💐 💕 De vackra blommorna också fräschar upp mig! Framförallt när man är ledsen💐

Nu ska vi se, den här gången kommer jag se tillbaka på detta år. Det är för tidigt?? jaså?? men Jag känner mig redan att det skulle komma snart jul och nyår😂🎄🎍Fast är det först Halloween snart🦇

Först om mitt föräldraskap. Jag har sagt det i senast inlägget att jag får egentid nuförtiden när mitt barn är också hemma men det faktiskt beror på dagar dessutom barnet är fortfarande super mammig😅 Barnet är alltid med mig som katter myser i fötter även om när jag lagar mat.

En viss dag när jag har lagat mat samtidigt barnet har tappat mjölk på sig och på golvet. Jag städade på bordet och golvet och bytas kläderna och efter det barnet gick till toaletten.

På sistone barnet går till toaletten ensam och säger “Mamma gå!” men ibland barnet lite misslyckas. Kläderna blev blöt igen, bytas kläderna för andra gången och tvättade dem och sen jag kom tillbaka till köket och fortsatte att laga mat. Äntligen dags att äta. Det är ett reellt föräldraskap ju😁🌷

För det andra är om mina kroppsprobelm. Jag har haft för plantarfasciit, lordos och sömnproblem som är typiska symptom efter förlossning samt obehag i bröst som är ett ovanligt symptom och så vidare. Fast plantarfasciiten och obehaget blir värdigt bättre eller minska just nu, angående andra grejerna är problem ännu.

Men samtidigt läser jag psykologiska meningar, budskap, citat eller ord av optimistisk personer nuförtiden exempelvis Adler och Gestaltterapi eller influerarens.

Jag älskar deras optimistiska handlingar. Därför att jag bemödar mig för att följer dem t.ex att ha meningsfull fritid❣️Eller oroa mig inte om de som inte respekterar mig. De optimistiska handlingar leder mig in bra väg✨

Och jag sminkar varje dag i år fast jag har inte sminkat senast över två år efter min förlossning. Jag mår bra tack vare det. Därför har jag inte dagar som utan hudvård innan att jag lägger mig.

I alla fall “Beslut ändrar framtiden”, tro jag. Det verkar alltid omöjligt tills det är gjort men vad jag gjorde i dag skapar framtiden😇 Därför att Jag använder min fritid mest för motion förutom att mitt plugg. Så är det två månader kvar ännu njuter jag av livet!! Vi hörs🐈🐾

Hej! och varmt välkommen till min blogg! Jag är från Japan och bor i Sverige. Just nu brinner jag för träning svenska språket och hälsa!

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です