Vardag

Lev i nuet

Hej hej! Allt är bra med er? Hoppas att ni alla njuter av en fin höst🍃🍁🍂 

Jag är ständigt upptagen samma som vanligt och himla utmattad😂 Fast det känns inte illa alls, önskar jag att jag får mer fysisk styrka. 

Jag kommer uppdatera mig denna gång. Mitt föräldraskap går in i fjärde år och på sistone till slut mitt barn börjar leka för sig själv, nämligen får jag äntligen egentid att göra nåt medan detta tid. Jag känner mig lite konstigt att jag kan fokusera på att städa när mitt barn är hemma!! 

Men på samma tid blir det mer aktiv att barnet lekar och viljestark d.v.s. blir det fruktansvärt svårare att ta hand om dem😅 Till exempel en viss dag i parken, jag har trott att barnet skulle åka rutschkana på ett vanligt sätt. Därför trodde jag att jag har lite egentid och försökte att svara till vännen på sms. Men Barnet började åka rutschkana först sina händer och sitt huvud från den ganska höga rutschkanan!! Ni vet eller?? Absolut barnet träffade på marken och skrek högt och grät mycket😂

För det andra är om vad jag märkte nuförtiden. Jag förstod inte vad jag hade förrän det är borta. De jag hade var för underbart ju💐 Och en annan sak är att det var helt olika att det finns en till hushållsarbetare hemma. Om vi skulle kunna samarbeta varandra, blir det minska bördan. 

I alla fall nu får jag tiden igen att vara ensam och njuter att göra mina grejer samt att vara ensamarbetare också medan min egentid. Jag bara lever i nuet. Ha en bra dag! Vi hörs😉

Hej! och varmt välkommen till min blogg! Jag är från Japan och bor i Sverige. Just nu brinner jag för träning svenska språket och hälsa!

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です