Vardag

“En söt vänskap fräschar upp själen”

Hej hej, läget? Hoppas att allt är bra med er och ni har börjat en bra höstens termin🍁🍂

Denna gång fortsätter jag också att skriva på svenska😉 Det här är jätteroligt!! I dag kommer jag berätta om min årets sommarlov.

Jag ska säga sanningen, var jag oerhört trött under denna sommar. Mitt barn blev allergisk plötsligt och har fått för mycket starka reaktion därför gjorde vi sig besväret att åkte akuten i nästa stad. Och sen började det sommarlovet av förskolan då har mitt barn stannat hemma med mig ganska länge. Hur mycket det här är svårt tid, några skulle fatta och sympatisera med på det från djupet av sitt hjärta men den andra tyvärr inte helt ju.

Vi i alla fall träffade igen vänner i sommar. Det här var enormt längesen för att vi ses. En sak jag kände mig är alla mina kompisar är så varma. Jag var jätteglad att vi träffades igen. Sanna vänner fräschar upp själen. Det där var sant ju💓

“Sanna vänner är det bästa du har.”

Det här har jag på riktigt. Jag tackar mina vänner och familjen. Fast jag var väldig trött varje dag, har jag haft en trevligt sommar. Vi hörs! kram💛💙

Hej! och varmt välkommen till min blogg! Jag är från Japan och bor i Sverige. Just nu brinner jag för träning svenska språket och hälsa!

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です