Vardag

“Varje dag är en gåva”

Hej på er! Hoppas allt är bra er och att ni njuter av sommar🌻

Jag är taggad varje dagar på årets sommar, Fast jag är lite upptagen. Liksom lekar mycket med mitt barn, går på utflykter, pluggar medan min små egentid. Det är ju den bästa sommaren senaste år😉

Nu ska vi se, som att ni läser det här inlägget, kommer jag försöka att skriva på svenska denna gång.

En av anledningarna är att jag tycker om att skriva nåt. Det här är att jag insågs för att har skrivit meningarna på den här bloggen. Det gör mig att jag orkar ordna vad jag tänker. Och det andra skälet är nu läser jag på svenska. Då är det en bra övning att göra nåt med språket som att man vill förbättra.

Jag ska berätta om min rutin på sistone. Jag har ständigt känt mig att jag hade bristen på tid förut men plötsligt har jag insett en annan variant. Det är att göra fler grejer samtidigt med andra ord är det multitasking.

Jag är ganska klumpig för att göra nåt. Allting tar tid för mig därför gör jag fler saker på en gång nuförtiden. Om jag kan spara tid då får jag fritid❣️

Till exempel att diska med en lätt motion samtidigt jag gör den. Ibland gör jag laga mat med att lyssna på SVT:s nyheter på lätt svenska  och givetvis med en lätt motion. Jag gör lägga mitt barn samtidigt att jag memorerar dagens nya ord. I går var det första gången jag gjorde samtidigt att lägga mitt kära barn och att nynna och att komma ihåg nya ord😇 Det låter kul eller hur?? 

Det här mitt nya liv är, jag inte bryr mig vad de andra säger om mig. Tack för att ni läser! Vi ses nästa gång🌼 Ha en fin sommar🌻🌻🌻

Hej! och varmt välkommen till min blogg! Jag är från Japan och bor i Sverige. Just nu brinner jag för träning svenska språket och hälsa!

コメントを残す

メールアドレスが公開されることはありません。 が付いている欄は必須項目です